Mi is az a Zapper kezelés?

      A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark amerikai biológusnő fejlesztette ki. Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, élősködőt, gombát, férget és más parazitát megfelelő feszültségen, időtartamban és frekvencia tartományban.

Ezen felül erősíti az immunrendszert és csökkenti a fájdalmat.

    A biológusnő a bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsát ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak, s mindez egy csekély Volt feszültségű árammal elérhető.

      A feltaláló, Hulda R. Clark szerint tehát a készülék az emberi szervezetben előforduló élősködők, vírusok, baktériumok, gombák, férgek és más paraziták elektronikus úton történő irtására alkalmas.

    Van e bármilyen mellékhatása?

Egyértelműen NINCS.

Ne végezzünk zeppelést terhesség vagy elektronikus gyógyászati eszközt, pl. szívritmus szabályozót, vagy fém implantátumot használók esetében!

Ezekről az esetekről még nincs elegendő információ.

A zapping terápia nem helyettesíti az orvosi ellátást.

Egyéb tanácsok 

  • Mivel a mérgeket és az elpusztult élősködőket el kell távolítani a szervezetből, ezért nagyon fontos a napi 2-3 liter tiszta víz, és lehetőleg természetes eredetű C-vitamin fogyasztása!
  • Minden kezelés után célszerű 1 órát pihenéssel tölteni, vagy legalábbis nem megerőltető elfoglaltságot keresni.
  • Fontos, hogy ha nem elég erős az immunrendszere, akkor lassabb kezelés ajánlott. Ezzel időt ad szervezetének a regenerálódásra. Ha reakciói engedik, növelheti a kezelés gyakoriságát.
  • A készülék hibátlan működése, és szervezetünkre való legoptimálisabb hatás érdekében minden fémtárgyat és fém ékszert távolítsunk el a testünkről, mert ezek jelentősen korlátozhatják a készülék hatását.
  • Ha enyhe fáradtságot, szomjúságot, gyengeséget, átmeneti fejfájást tapasztalunk, ez azt jelenti, hogy kórokozók pusztultak el, és a szervezet reagál! Tehát az imént említett velejáró tünetek normálisak, a szervezetünk megkezdte a kórokozók likvidálását, és a méregtelenítést. Ezeknél erősebb reakciót azonban ne fogadjunk el, mert az arra utal, hogy szervezetünk még nem tudott elbánni a felszabadult méreganyagokkal. Ilyenkor a kezelést nem kell abbahagyni, elég csupán a kezelés adagjait csökkenteni.

Copyright 2022 © All rights Reserved. Balancemasszázs