BŐRRADÍROZÁS

Kókuszos nádcukorral:

A kókuszos- nádcukorral történő testradírozás után, teljes testmasszázs kókuszolajjal. Ez az olaj nagyon sok ásványi anyagot, vitamint (D-vitamin E-vitamin, magnézium, kalcium) és antioxidánsokat tartalmaz A masszázs során a svédmasszázsból vett fogásokat alkalmazzuk. Bőrszépítő, ápol, a bőr szemmel láthatóan kisimul és felfrissül.

Himalája sómasszázs:

Joghurt-kókuszolaj és a só keverékével történő testradírozás után, teljes testmasszázs kókuszolajjal.

A Himalája só több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Számtalan gyógyhatása ismert, támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert. Nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében. A Himalája sómasszázs felfrissíti és megszabadítja bőrödet az elhalt hámsejtektől, és feltölti ásványi anyagokkal.

 

A masszázs során használt termékeket frissen magam keverem és a svédmasszázsból vett fogásokat alkalmazom. A kezelés végén pakolás választható a háti szakaszra.

A masszázs hatására teljes kikapcsolódás, kényeztetés, lazítás vár a Vendégre.

Copyright 2021 © All rights Reserved. Balancemasszázs