PAKOLÁSOK

A 90 perces kezelés menete:

 

A kezelés bőrradírozással kezdődik majd olajos egész testes masszázzsal folytatódik.

A masszázs során használt megfelelő stresszoldó illóolajokból összeállított keverékem frissen magam készítem és a svédmasszázsból vett fogásokat alkalmazom.

 

Az olajat felviszem a lábakra, a karokra és végül a dekoltázsra. Finom relaxációs masszázst végzek közben. Elvégzem a masszázst ugyanezzel a módszerrel a másik oldalon is. Az olajat felviszem a lábakra, a karokra és végül a hátra.

A kezelés végén pakolást teszek fel a háti szakaszra.

Letakarom fóliával, majd takaróval a kellemes testhőmérséklet biztosítása végett. A tápanyagok intenzív felszívódása érdekében a bőrön hagyjuk a pakolást legalább 20 percig. Ezután letöröljük.

Választható pakolások:

 

Himalája só + joghurt + méz

A Himalája só több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Számtalan gyógyhatása ismert támogatja a szervezet öngyógyító erejét,erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket.

A méz tele van vitaminokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, tartalmaz fehérjéket, sókat és savakat is. Antibakteriális, antimikrobiális hatású, éppen ezért az aknés bőrűeknek különösen sokat segíthet. Regenerál, gyógyítja a sebeket, halványítja a hegeket, csökkenti a gyulladást, mindemellett pedig támogatja a bőr vízfelvevő és megtartó képességét, így fokozza annak hidratáltságát. Sőt anti-aging és bizonyos mértékben fényvédő hatása is van.

Annak aki allergiás a mézre, nem javaslom ezt a kezelést!

 

Nádcukor + joghurt + kókuszolaj

A nádcukor enyhén karamellás illata ötvöződik a kókuszolajjal. A kókuszolaj kiválóan hidratálja a bőrt, segít megelőzni az elzsírosodását, regenerálja a bőr sejtjeit. A kókuszolaj nagyon sok ásványi anyagot, vitamint (D-vitamin, E-vitamin, magnézium, kalcium) és antioxidánsokat tartalmaz. Ehhez a nádcukor értékes vitamin és nyomelem tartalma is hozzájárul.

 

Holt tengeri iszap

Mélyen megtisztítja a bőrt, bromid tartalma eljutva az izmokhoz, ízületekhez ellazítja, megszünteti a merevséget, csökkenti a fájdalmat. Hideg pakolás ajánlott ekcémára, pszoriázisra. Ízületre, reumára meleg pakolásként alkalmazom.

Copyright 2022 © All rights Reserved. Balancemasszázs