CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS

A masszázs során 96% kakaótartalmú csokoládét használok.

A kezelés nem ajánlott azoknak, akiknek ekcémás és gyulladásra hajlamos, problémás, aknés a bőrük!

A valódi csokoládé luxusterápia kedvező hatással van a szívműködésre és elősegíti a szervezet méregtelenítését.

A csokoládé kakaótartalma antioxidánsokat, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmaz.

 

Meggátolja a káros anyagok bejutását a szervezetbe, valamint harmonizáló és enyhén serkentő hatású. A kakaó teobromin tartalma hasonló a koffeinhez, amely javítja az anyagcserét. Az antioxidánsok gátolják a bőröregedést, visszaállítják a bőr rugalmasságát és segítenek a striák eltüntetésében.

 

A csokoládé endorfin termelésre gyakorolt pozitív hatása bőrön keresztül is érezhető, így nemcsak a testet, hanem a lelket is regenerálja. A kezelés hatására kívül belül kiegyensúlyozottabbá, pihentebbé válunk.

A 90 perces kezelés menete:


A kezelés bőrradírozással kezdődik majd mandulaolajos csokoládé masszázzsal folytatódik.

A meleg csokoládés keveréket felviszem a lábakra, a karokra, a hasra és végül a dekoltázsra. Finom relaxációs masszázst végzek közben. Elvégzem a masszázst ugyanezzel a módszerrel a másik oldalon is. A valódi csokoládés keveréket felviszem a lábakra, a karokra és végül a hátra. A relaxációs masszázs végén letöröljük a testről a csokoládét.

A kezelés végén valódi csokoládés pakolást teszek fel a háti szakaszra.

Letakarom fóliával, majd takaróval a kellemes testhőmérséklet biztosítása végett. A tápanyagok intenzív felszívódása érdekében a bőrön hagyjuk a pakolást legalább 30 percig. Ezután letöröljük.

Copyright 2021 © All rights Reserved. Balancemasszázs